07 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΣ ΕΑΑΣ. ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ.

Σεβαστοί κύριοι Επίτιμοι Αρχηγοί του ΓΕΕΘΑ-ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ-ΕΛΑΣ
Σεβαστοί Στρατηγοί -Ναύαρχοι -Πτέραρχοι
Αγαπητές (οί) Συνάδελφοι,Φίλοι και Συμμαθητές
Αγαπητοί μου Πρόεδροι Όλων των Παραρτημάτων της ΕΑΑΣ
Αγαπητή κυρία Πρόεδρε της Ένωσης των Εκλιπόντων Συναδέλφων  



σας ΚΑΛΩ 

να είμαστε όλοι παρόντες την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στις 15.00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στη συγκέντωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι Ενώσεις Αποσράτων Αξιωματικών ΕΑΑΣ - ΕΑΑΝ - ΕΑΑΑ, από κοινού με τις Ιδιωτικού Δικαίου ενώσεις, ομοσπονδίες, συνδέσμους, που  δραστηροποιούνται στο χώρο των ΕΔ και των ΣΑ, για να διαμαρτυρηθούμε έντονα για τα μέτρα που μας έχουν επιβληθεί αλλά και για τα επαπειλούμενα να επιβληθούν.

Η συμμετοχή μας είναι καθοριστικός παράγων πίεσης πρός πάσα κατεύθυνση και πρέπει να καταδειχθεί ότι ασχέτως των πολιτικών πεποιθήσεων ενός εκάστου, είμαστε ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ να μην επιτρέψουμε και πάλι να μας επιβληθούν νέες μειώσεις /περικοπές στις συντάξεις μας, γιατί δυστυχώς η εφαρμοζόμενη διαχρονικά πολιτική μας έφερε στο σημείο να μην μπορούμε να ζήσουμε αξιοπρεπώς, αλλά και να μην μπορούμε να εκπληρώσουμε τις προς το Κράτος υποχρεώσεις μας και να κινδυνεύουμε να καταστούμε υπόδικοι. Ποιοί; Εμείς που αναλώσαμε την ζωή μας στην υπηρεσία του καθήκοντος. Η μή συμμετοχή θα ληφθεί ως πράξη αδιαφορίας και ανοχής περί τα μέτρα.  ΟΧΙ δεν ανεχόμαστε, ούτε είμαστε αδιάφοροι, αλλά ενεργοί. Ελάτε να φροντοφωνάξουμε αυτό  που ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί λέμε, ότι δεν αντέχουμε άλλες μειώσεις/περικοπές. Ελάτε να φωνάξουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.
Καταλαβαίνω ότι λόγω ασκήσεως υψηλών καθηκόντων ορισμένοι  έχετε αναστολές, πρέπει όμως να τις ξεπεράσετε γιατί με το ΚΥΡΟΣ και την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σας οι κυβερνώντες θα προβληματιστούν.

Η δύναμή μας είναι η ενότητα την οποία την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου πρέπει να επιδείξουμε, ασχέτως των πολιτικών μας πεποιθήσεων. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ. 

Οι εν αποστρατεία αξκοί των ΕΔ και των ΣΑ είναι σπλάχνο απο τα σπλάχνα του Ελληνικού λαού. Μας ενδιαφέρει πρωτίστως το καλό της ΠΑΤΡΙΔΟΣ. Δεν αρνούμαστε να συμβάλλουμε, αλλά όχι ΜΟΝΟ εμείς, οι οποίοι υποστήκαμε διπλές και τριπλές περικοπές και μειώσεις. Το παράδειγμα πρέπει να δοθεί απο τους ασκούντες την εξουσία.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Με σεβασμό, εκτίμηση και αγάπη προς όλους σας. 
Υπτγος εα Ε. Ν. Δανιάς
Πρόεδρος ΔΣ/ΕΑΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.