24 Ιανουαρίου 2016

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΒΚ:
Αντιγράφω το παρόν από ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου στο Φέισμπουκ, ως αντεπιχείρημα στις διαδόσεις περί προνομιακής (τάχαμου και καλά...) του Κλάδου μας.
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι αυτοί που σαν ενεργοί εργαζόμενοι φροντίζουν τα μισθλογικά τους και δεν επαφίενται στην καλή θέληση του "κυρίου Υπουργού"...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Λόγω κρίσης, προφανώς, το ποσό με το οποίο επιδοτείς, φορολογούμενε, τους συνταξιούχους της ΔΕΗ μειώθηκε. Κι ενώ το 2010 ήταν 604 εκατομμύρια, έκτοτε, και για κάθε χρονιά, έγινε μόνο… 578.700.000! Να η υπουργική απόφαση για το 2015:



ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!
Για το 2016, ψάχνεις υπουργική απόφαση για τις συντάξεις των ΔΕΗτζήδων και δεν βρίσκεις. Λες, ρε μπας και σταμάτησαν να τους πληρώνουν λόγω περικοπών; Και ξαφνικά, ανακαλύπτεις το έγγραφο του… 20145 (μ.Χ. ή μήπως μ.Β. – μετά Βαρουφάκη;) που ανέβασα πριν. Διαβάζοντας διάφορους ακατανόητους κωδικούς πέφτεις σε ένα νούμερο που κάτι σου θυμίζει: 578.700.000 ευρώ. Βλέπεις την αιτιολογία του κωδικού: «Απαλλοτριώσεις, αγορές ακινήτων, κατασκευές και συμμετοχές πλην συμμετοχής σε αύξηση ΜΚ». Τι σοφίστηκαν τα λαμόγια για να κρύψουν το ποσό! Άντε τώρα να πάει το μυαλό σου ότι τα 578,7 εκατομ. δεν είναι για απαλλοτριώσεις, αγορές και κατασκευές αλλά για τις συντάξεις των ΔΕΗτζήδων! Η μόνη απαλλοτρίωση που έγινε είναι των δικών σου χρημάτων, φορολογούμενε, που τα τσεπώνουν τα πελατάκια του Φωτόπουλου που, τώρα πια, είναι συριζόπαιδα. «Και πού ξέρουμε ότι όντως τα λεφτά πάνε στους ΔΕΗτζήδες;» μπορεί να ρωτήσει κάποιος. Με λίγο ακόμα ψάξιμο. Ανασκάπτοντας περισσότερο τις παραπλανητικές επιχώσεις των λαμόγιων, βγάζεις το λαβράκι με κωδικό 7293, όπως φαίνεται στο άλλο ντοκουμέντο! Η υπογραφή κάτω από το έγγραφο δεν νομίζω να εκπλήσσει κανέναν. Δεν θα περίμενες τίποτε άλλο από το κατρούγκαλο.
Υ.Γ.1 Ευχαριστώ τον Γιάννη Σαρρή για τις ανασκαφές – που δεν είδα να κάνει κανένας «δημοσιογράφος».
Υ.Γ. 2 Όχι μόνο like, ε; Share δαγκωτό!
πηγή ανάρτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.