23 Ιουνίου 2016

“Κάντε αγωγές για να πάρετε τα λεφτά του ΣτΕ”, λέει ο Κατρούγκαλος

naytiko_aspomayri_nick

“Κάντε αγωγές για να πάρετε τα χρήματα σας από την απόφαση του ΣτΕ”! Αυτή είναι επί της ουσίας η συμβουλή-προτροπή του υπουργού Εργασίας Γ. Κατρούγκαλου, προς τους στρατιωτικούς! Από που προκύπτει; Στην συνάντηση που είχε με την αντιπροσωπεία της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας, ο κ. Κατρούγκαλος είπε, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τους απόστρατους:
“Ήταν απόλυτος ως προς το νέο καθεστώς που διαμορφώνεται με απεμπλοκή των αποδοχών των εν ενεργεία στελεχών, με αυτές των εν αποστρατεία, ενώ αναφορικά με τις δικαιώσεις μας στο ΣτΕ, επικαλέστηκε την αδυναμία (οικονομική) της Δημόσιας Διοίκησης να ανταποκριθεί στην επαναφορά στις αποδοχές του Αυγούστου του 2012, πλήν όμως θα συμμορφωθεί με τις επιμέρους δικαιώσεις απο τις αγωγές των στελεχών”.

Τα όσα είπε ο Κατρούγκαλος,τα έχει πει εδώ και καιρό ο δικηγόρος της ΠΟΕΣ Γιώργος Αντωνακόπουλος στην συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Militaire.gr. Συνεπώς φαίνεται ότι η κυβέρνηση είναι πρόθυμη να δώσει τα χρήματα σ΄ όσους δικαιωθούν -που θα δικαιωθούν βεβαίως-  μέσω αγωγών. Πιστεύουν προφανώς στην κυβέρνηση ότι δεν θα προσφύγουν όλοι οι στρατιωτικοί κι έτσι θα …έρθει φθηνότερα η υλοποίηση της απόφασης του ΣτΕ.

Βέβαια αυτό το σενάριο εκθέτει τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος δύο φορές έχει υποσχεθεί υλοποίηση της απόφασης, χωρίς άλλες δικαστικές διαδικασίες.

ΠΗΓΗ: Militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.