09 Νοεμβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - πρόληψη υγείας


Το Παράρτημά μας άρχισε αφενός τη ζωντανή αναμετάδοση μέσω Facebook διαφόρων εκδηλώσεων και αφετέρου την ανάρτηση αυτών των μεταδόσεων στον παρόντα Ιστότοπο.

Την Τετάρτη 8 Νοε 2017, λίγο μετά τις 1800ω (6μμ), μεταδόσαμε ζωντανά ημερίδα του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Βέροιας γαι την "πρόληψη του καρκίνου του παχέως (ή -εσχάτως- παχέος) εντέρου". Το πρώτο τμήμα (βίντεο) της εκδήλωσης μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Την παρουσίαση του κεντρικού ομιλητή Δρος Αριστείδη Μπεκιαρίδη, Γαστρεντερολόγου, Επιμελητή Β' της Παθολογικής Κλινικής του ΓΝ Ημαθίας, μπορείτε να δείτε ΕΔΩ και ενδοσκοπικό βίντεο πολυποδεκτομής ΕΔΩ.

Πρέπει να τονίσουμε, ότι με Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση (ΕΣΠΑ "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού" 2017-1013), λειτουργεί το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας με σκοπό την υλοποίηση ενός προγράμματος στρατηγικής πρόληψης υγείας στη χώρα.

Πληροφορίες για κάθε πτυχή του Προγράμματος, θα βρείτε ΕΔΩ.

Το παραπάνω πρόγραμμα υλοποιείται στο Δήμο Βέροιας με τη λειτουργία του Κέντρου Πρόληψης Υγείας (ΚΕΠ Υγείας) στην οδό Σταδίου 51, απέναντι από το Δημοτικό Στάδιο. 
Στους άλλους 2 Δήμους της Ημαθίας, δεν έχουν συσταθεί ακόμη ΚΕΠ Υγείας.

Σε κάθε περίπτωση, το Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος, ΠΑΡΑΤΡΥΝΕΙ με ζέση όλα τα Μέλη του να εγγραφούν στο ΚΕΠ Υγείας, ακόμη και αν δεν είναι δημότες Βέροιας, αφού η επικοινωνία είναι πλέον ηλεκτρονική. 
Σε περίπτωση προβλήματος, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το Παράρτημα.

 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤH-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 0800-1400ω 
Τηλέφωνο: 23313-53813
e-mail: kepygeias@veria.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.