22 Ιανουαρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της 22 Ιαν 2018




Την 21η Ιανουαρίου διαδηλώσαμε εμφατικά την πεποίθησή μας ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι δική μας και όχι σλάβικη κληρονομιά. Το Παράρτημά μας, μαζί με τα άλλα όμοια, έδωσε εντυπωσιακό παρόν και συνέβαλε στην ιστορική, βροντόφωνη καταγραφή του εθνικού αισθήματος της ημέρας, για αποτροπή του σχεδιαζόμενου ξεπουλήματος του ονόματος της Μακεδονίας στους παγκόσμιους πάτρωνες και τους Σκοπιανούς. Οι προσπάθειες αφενός αποτροπής (από αριστερά) και αφετέρου καπήλευσης (από δεξιά) ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.

Καλούμε όλους τους φορείς της Ημαθίας να συνεχίσουν αμείωτο τον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση και αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας (μη λήθης).

Tο Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Ημαθίας της ΕΑΑΣ, καλεί τα μέλη του να μετάσχουν σύσσωμα στο νέο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στις 04 Φεβρουαρίου 2018 στην Αθήνα.  

Σχεδιάζουμε να ζητήσουμε από την ΕΑΑΣ να μας συνδράμει για τη μίσθωση κατάλληλων λεωφορείων ή εξεύρεση άλλου τρόπου μεταφοράς.

 Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, πρέπει να το δηλώσουν υπεύθυνα στο Παράρτημα μέχρι την Παρασκευή, 26 Ιαν 2018, το μεσημέρι. Έχοντας συγκεκριμένο αριθμό επιθυμούντων να συμμετάσχουν, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη βέλτιστη λύση για τη μετακίνηση, εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί.

Ούτε πεινασμένοι έχουμε δικαίωμα να  αποποιηθούμε ή να παραχωρήσουμε την κληρονομιά  μας. Δεν είναι δική μας. Τη ΧΡΩΣΤΑΜΕ στα παιδιά μας, όχι στους αλλόφυλους.

Για το Τοπικό Συμβούλιο:

Αντγος εα Κων. Κωνσταντάρας, Πρόεδρος, Ανχης εα Ιωάν. Πανταζής, Γραμματέας

μαθίαΗμαθία

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.