20 Φεβρουαρίου 2019

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΟΜΟΥ 4387/2016 ("Τσίπρα-Κατρούγκαλου") στις συντάξεις

Σε συνέχεια πρόσφατων αναρτήσεών μας, ΕΔΩ👈της 17ης Φεβ 2019 και ΕΔΩ👈της 18ης Φεβ 2019, αλλά και κυρίως από πρόσφατα-αναλυτικά και προσεγμένα δημοσιεύματα σε έντυπα, όπως στη φωτογραφία από τον Ελεύθερο Τύπο,  


και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, όπως το εμπεριστατωμένο στα ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ (ΕΔΩ👈) έχει δημιουργηθεί κλίμα επείγοντος για υποβολή αναφορών - ενστάσεων - εφέσεων προς το ΓΛΚ, προκειμένου να αντιδράσουμε μαζικά στην "κρυφή" επιβολή του επανυπολογισμού των συντάξεών μας. 

Παρά την επικρατούσα σπουδή, προσωπικά συνιστώ υπομονή, ώστε να δοθεί χρόνος να σκεφτούμε τα πράγματα πιό σφαιρικά, πιό πληροφορημένοι και να πράξουμε ανάλογα.

Σε περίπτωση που κάποιος θέλει οπωσδήποτε να αντιδράσει τώρα, αφενός θυμίζουμε ότι όπως φαίνεται στις παλαιότερες πράξεις αναπροσαρμογής, έχουμε χρόνο 120 ημερών (4 μηνών) από την αναγραφόμενη στην πράξη αναπροσαρμογής ημερομηνία κοινοποιήσεως (σύμφωνα με το Ν. 4055/2012 - άρθρο 68, παρα 8 και άρθρο 110 παρα 16-).

Για την τελευταία δε περίπτωση, διαθέτουμε υπόδειγμα αίτησης προς το ΓΛΚ, ΕΔΩ 👈, όπως προτάθηκε από το Ιστολόγιο ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ.

Κων. Β. Κωνσταντάρας 
Αντγος εα - Πρόεδρος ΤΣ Ημαθίας

~~~ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.