20 Αυγούστου 2014

Tοποθέτηση Μεγάλης Σημαίας στο υψ. Αυγό ( Εξέλιξη Θέματος)



ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ(ΕΑΑΣ)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ
Βενιζέλου 60, ΞΑΝΘΗ,67100.Τηλέφωνο/FAX:25410/25425
Ιστοσελίδα:www.eaasxanthis.gr

ΠΡΟΣ : ΜΜΕ .                                                                                       Αριθ. Πρωτοκ.808
    20  Αυγ 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Τοποθέτηση  Μεγάλης Σημαίας στο υψ. Αυγό ( Εξέλιξη Θέματος)

ΣΧΕΤ: α. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17 Ιουλ.2014( Έκκληση για Βοήθεια)
            β. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 30 Ιουλ.2014( Ευχαριστήριο για Συνδρομή)

Το Παράρτημα ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης και οι ‘’ Φίλοι της Σημαίας Ν. Ξάνθης, στη συνέχεια των παραπάνω ΔΤ, αναφορικά με  την εξέλιξη του θέματος της τοποθέτησης της μεγάλης Ελληνικής Σημαίας( 7Χ10μ) σε Πυλώνα 18μ ,στο υψηλότερο σημείο που υπέρκειται της πόλης Ξάνθης ( Υψ. ‘’ΑΥΓΟ’’),  για να είναι  ΟΡΑΤΗ από κάθε σημείο, αλλά και ταυτόχρονα να γεμίζει με Εθνική Υπερηφάνεια, ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους, όπως και τους διερχόμενους από την ΞΑΝΘΗ, σας πληροφορούν, για τα  παρακάτω:

Εισφορές για τη Σημαία (μέχρι 18 Αυγ.2014)
                        Η ανταπόκριση υπήρξε μεγάλη, από όλους τους Φορείς, τους Κατοίκους της Ξάνθης ,αλλά και από άλλες περιοχές της Χώρας και το ποσό που συγκεντρώθηκε ( μέχρι 18 Αυγ)  ανέρχεται σε 4.410 ΕΥΡΩ , που μας επιτρέπει να συμπεριλάβουμε και τοποθέτηση φωτοβολταϊκού συστήματος. ( λεπτομέρειες όπως στο συνημμένο Πίνακα)

            Οι εισφορές και η συγκέντρωση χρημάτων,  για την εξόφληση του φωτοβολταϊκού που παραγγέλθηκε, θα συνεχιστεί  μέχρι 10 Σεπ.2014.( στα Γραφεία μας ή κατάθεση σε λογαριασμό ΕΤΕ: 786-70215694).

Επανασχεδιασμός Χρόνου Ολοκλήρωσης
                         Κρίθηκε αναγκαίο να επανασχεδιαστεί η ημερομηνία ολοκλήρωσης, για την επίλυση όλων των ιδιαιτεροτήτων και διεξαγωγή πρόσθετων αναγνωρίσεων για τη  μεταφορά των βαρέων υλικών, όπως και  άλλων προβλημάτων που προέκυψαν ,  σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες που επικράτησαν τον Αύγουστο .

                           Η εκτιμώμενη νέα ημερομηνία, είναι η 4η Οκτ. 2014  (ΣΑΒΒΑΤΟ) , για να γίνει με κάθε επισημότητα η έπαρση της Σημαίας, τις απογευματινές ώρες ,ανήμερα στην Επέτειο της Απελευθέρωσης της Ξάνθης, ταυτόχρονα με την Υποστολή της Σημαίας της Κεντρικής  Πλατείας ( Ωρολογίου),από το Τιμητικό Στρ. Άγημα και η Ξανθιώτικη Κοινωνία, θα έχει δυνατότητα να την παρακολουθήσει .
.
Για το ΤΣ/Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης


Υπτγος ε.α. Γεώργιος  Γεωργιάδης
Πρόεδρος ΤΣ ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
( κιν: 6937100910)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.