21 Ιουνίου 2015

Ψυχαγωγική εκδήλωση στις "Φλαμουριές"

Η Πρωτοβουλία για το Παιδί διοργανώνει την τακτική ετήσια ψυχαγωγική της εκδήλωση την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 και ώρα 7:30 μμ στο Κέντρο «Φλαμουριές» της Βέροιας.

Στην εκδήλωση συμμετέχει αφιλοκερδώς η εξαιρετική ενδεκαμελής μπάντα «Κιβωτός», η οποία θα παίξει παραδοσιακά και λαϊκά ελληνικά χορευτικά τραγούδια, ενώ θα προηγηθεί η εμφάνιση νεανικής μπάντας που θα παίξει εισαγωγικά έντεχνα μοντέρνα τραγούδια.

Η μπάντα «Κιβωτός» αποτελείται από τους Γκέκα Θανάση (ακορντεόν – τραγούδι), Ρέππα Γεωργία (τραγούδι), Παρίση Δέσποινα (τραγούδι), Μπουσμαλή Γιώργο (μπουζούκι), Καραγιώργο Χρήστο (κιθάρα), Γερασιμίδη Κυριάκο (κανονάκι), Πουλατσίδη Κώστα (τζουρά), Καλαμάτα Κώστα (μπουλγαρί), Πασχούλα Θωμά (βιολί), Τσιρώνη Αποστόλη (κρουστά), Ρίζο Κώστα (κρουστά).

Προσφέρεται φαγητό, ποτό και αναψυκτικά και η πρόσκληση κοστίζει 10 € ανά άτομο που διατίθεται στο Κέντρο Αναφοράς της Πρωτοβουλίας, Πλατεία Ζωγιοπούλου 3 και από τα μέλη του ΔΣ.

Καλούνται οι φίλοι, οι εθελοντές και τα μέλη μας να παραβρεθούν και να διασκεδάσουν με την ορχήστρα μας, όπως γίνεται με μεγάλη επιτυχία κάθε χρόνο.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τη λειτουργία των Σπιτιών μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.