17 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ

Αντιγράφουμε από το μπλόγκ του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ:

geniko logistirio.medium

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
 
Μετά από απαίτηση πολλών συναδέλφων σχετικά με το υπόδειγμα της αίτησης διεκδίκησης του υπολοίπου 50% που σας προτείναμε, έπειτα από γνωστοποίηση του Νομικού μας Συμβούλου κ. Εμμανουηλίδη, τόσο στο φύλλο 242 της εφημερίδας μας «Τα Νέα του Σ.Α.Σ» όσο και σε ανάρτησή μας στην ιστοσελίδα μας, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
• Ο Ν.4307/14 ικανοποίησε μόνο κατά 50% τις αποφάσεις 2192 έως 2194/2014 του ΣτΕ που δικαίωσαν τους Στρατιωτικούς και τους συναδέλφους των Σ.Α ε.ε και ε.α , ακύρωσαν το Ν.4093/12 σε ότι αφορά τα ειδικά μισθολόγια ως αντισυνταγματικό.
• Τόσο ο Ν.4307/14 όσο και οι αποφάσεις δικαίωσης του ΣτΕ συμπληρώνουν 2 έτη εντός του 2016 (τον Νοέμβριο και Ιούνιο αντίστοιχα) από κοινοποιήσεως και ως εκ τούτου παραγράφεται το δικαίωμα διεκδίκησης στην Δικαιοσύνη ως εκπρόθεσμο.
• Όσοι συνάδελφοι σκοπεύουν να ασκήσουν το δικαίωμα διεκδίκησης στη Δικαιοσύνη με έφεση ή αγωγή για το υπόλοιπο 50% πρέπει να αναστείλουν το δικαίωμα παραγραφής και για τον λόγο αυτό κρίνεται αναγκαία η υποβολή της εν λόγω αίτησης στο ΓΛΚ.

Την αίτηση μπορείτε να την δείτε και να την καταβάσετε πατώντας εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.