02 Σεπτεμβρίου 2016

Δελτίο Τύπου της 03 Αυγούστου 2016

Για άλλη μια χρονιά, πολλές οικογένειες Μελών μας χαίρονται και καμαρώνουν την εισαγωγή των παιδιών τους στα ΑΣΕΙ, ΑΕΙ, ΑΣΣΥ και ΑΤΕΙ. Τα παιδιά πέτυχαν με προσωπικό και οικογενειακό μόχθο, με την αξία τους και μόνο. Οι επιτυχίες των παιδιών αντικατοπτρίζουν την οικογενειακή υποστήριξη. Στις περισσότερες περιπτώσεις το κόστος των οικογενειών ήταν δυσβάστακτο στις παρούσες συνθήκες.

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν, στον Κωνσταντίνο-Παναγιώτη Σωτηρίου Αρσενίου-Λούρο, στο Διογένη Χαραλάμπους Βενετικίδη, στο Γεώργιο Δημοσθένους Δουλίκα, στην Ελευθερία Αθανασίου Ελευθεριάδου, στη Μαρία-Ευριδίκη Δημητρίου Κουκότσικα, στην Παναγιώτα Νικολάου Μπαρμπέρη, στη Χριστίνα Ταρασίου Παπαδοπούλου και στον Κωνσταντίνο Ιωάννη Χαρισιάδη, που τα ονόματά τους δημοσιεύθηκαν ήδη στον τοπικό τύπο.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή αρχή και συνέχεια στην ακαδημαϊκή τους πορεία και σώφρονα χειρισμό του χρόνου σπουδών. Οι ακαδημαϊκές σπουδές αποτελούν το εφαλτήριο της επαγγελματικής ζωής, ανεξάρτητα από τον τομέα ενασχόλησης. Η ζωή τώρα αρχίζει και τα θεμέλιά της χτίζονται από τους ίδιους τους ακαδημαϊκούς πολίτες. Ο χρόνος σπουδών είναι μοναδική ευκαιρία μελέτης, κυρίως εξωσχολικής, που θα δώσει τη σωστή επαγγελματική έδραση, όλα τα εχέγγυα μιας έντιμης και πετυχημένης καριέρας.

Για το ΤΣ Ημαθίας.
Αντγος εα Κων. Β. Κωνσταντάρας, Πρόεδρος
Ανχης εα Ιωάν. Πανταζής, Γραμματέας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.