27 Ιανουαρίου 2019

Έκοψε την πίτα της η ΕΑΑΣ Ημαθίας

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ
Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση των αριστούχων μαθητών, τέκνων των μελών της, πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου 2019, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), παράρτημα Ημαθίας, σε αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς στη Βέροια. 
Το παρόν έδωσαν ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας αντιπύραρχος Νίκος Παλαμούτης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο εκπρόσωπος της αντιπεριφέρειας Ημαθίας Νίκος Τσιούντας, η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Βέροιας Ιωάννης Παπαγιάννης και Γεωργία Μπατσαρά, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Νεστορόπουλος, καθώς και μέλη της Ένωσης με τις οικογένειές τους.
Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του ο πρόεδρος του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Αντιστράτηγος εα Κωνσταντίνος Κωνσταντάρας, ο οποίος ήταν και ο τυχερός της βραδιάς, καθώς το φλουρί κρυβόταν στο δικό του κομμάτι. 
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος βράβευσε τον φοιτητή Ιατρικής Αθανάσιο Μπαρμπέρη, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση για να παραλάβει το βραβείο προόδου. 
Η βραδιά συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική και χορό. Δείτε φωτογραφίες:






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.