23 Απριλίου 2020

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΑΥΛ ΕΤΟΥΣ 2020 (ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΩΝ)

Μετά τις πρόσφατες τροποποιήσεις των παραθεριστικών σειρών του ΚΑΑΥΛ, το ΤΣ Ημαθίας προέβη στην επανεκτίμηση της καταστάσεως που διαμορφώθηκε και την ανακατανομή των διατιθεμένων θέσεων για τον παραθερισμό του έτους 2020.

Επειδή δεν υπάρχει χρόνος για επανυποβολή αιτήσεων εξ υπαρχής, βασικό κριτήριο επιλογής είναι πλέον ο αδιαμφισβήτητος αριθμός των μορίων που κάθε μέλος  συγκέντρωσε με την αίτησή του.

Η κατανομή των διατεθέντων οικημάτων, έγινε όθεν, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τις διαταγές ΓΕΣ και ΕΑΑΣ. Τα ισχύοντα έχουν τηρηθεί ΑΠΟΛΥΤΩΣ και ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΩΣ. Όλη τη σχετική αλληλογραφία μπορείτε να τη δείτε στο tab ΚΑΑΥ του blogspot του Παραρτήματός μας.

Η ανακατανομή έγινε χωρίς τη φυσική σύγκληση της Επιτροπής αλλά δια περιφοράς με ηλεκτρονικά μέσα.

Το Παράρτημα θα δεχθεί ΜΟΝΟ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ επί συγκεκριμένου ή αιτήσεις αμοιβαίας αλλαγής, αποκλειστικά μέχρι την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020. Υποβολή ενστάσεων/αιτήσεων με κάθε διαθέσιμο ηλεκτρονικό μέσο (όχι ταχυδρομικά και όχι με φαξ). Τα Γραφεία μας παραμένουν κλειστά.

Ο πίνακας κατανομής οικημάτων, τελεί υπό την αίρεση της Υπηρεσίας και την έγκριση της Ι ΜΠ. Η δημοσίευσή του δεν προδικάζει την εν όλω ή εν μέρει λειτουργία του ΚΑΑΥΛ, δεδομένων των περιορισμών που επέβαλλε η πανδημία του κορωνοϊού. Με λίγα λόγια, μην σχεδιάζετε τις διακοπές σας με βάση τα αισιόδοξα σενάρια. Πάντως, όλες οι προγραμματισμένες παραθεριστικές σειρές είναι εν μέσω θέρους και δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά "θερμών" και "ψυχρών" σειρών.

Η νέα επιλογή έχει ως εξής:






Πλην των παραπάνω επιλεγέντων (δίπλα στο όνομα καθενός αναφέρονται τα μόρια που συγκεντρώνει για φέτος) ως ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ παραθεριστών, όλοι οι υπόλοιποι που υπέβαλαν αίτηση, χαρακτηρίζονται ως ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ με σειρά προτεραιότητας τη σειρά των μορίων που συγκεντρώνουν.  

Στην Ομάδα "ΜΟΝΟ ΜΕΛΗ ΕΑΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ" του φέισμπουκ μπορείτε να δείτε πλήρη ανάλυση των μορίων καθενός. Αν έχετε ΦΒ και είστε μέλη του Παραρτήματος, καλέστε με στο τηλέφωνο για να σας εγγράψω στην ομάδα, όπου δημοσιεύουμε μόνο για τα μέλη μας.



Το Τοπικό Συμβούλιο σας παροτρύνει να "ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" μέχρι να "ΒΓΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ". 

  • Τηρήστε απόσταση ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέτρων από όποιον δεν διαμένει μαζί σας.
  • Πλένετε τα χέρια σας "εκατό φορές την ημέρα" με σαπούνι, μετρώντας αργά μέχρι το τριάντα.

Κων. Β.Κωνσταντάρας
Αντγος εα - Πρόεδρος ΤΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.