03 Ιουνίου 2020

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΑΥΛ ΕΤΟΥΣ 2020 (ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΩΝ)


Εγκρίθηκε ο παραθερισμός του προσωπικού στο ΚΑΑΥΛ κατά τη θερινή περίοδο 2020, όπως δημοσιεύσαμε την 23η Απριλίου 2020 (δείτε 👉ΕΔΩ👈). 

Ήδη έχουν υπάρξει πολλές δηλώσεις αδυναμίας παραθερισμού και αναμένονται περισσότερες. Οι αλλαγές είναι συνεχείς, όπως κάθε χρόνο. Όπως έχουμε ήδη δημοσιεύσει στον παραπάνω σύνδεσμο, η σειρά των αναπληρωματικών καθορίζεται από τη σειρά της μοριοδότησης. Σε περίπτωση άρνησης αποδοχής από τον αναπληρωματικό της προσφερόμενης θέσης, αυτός παραλείπεται από τη σειρά.

Τα οικήματα θα διατίθενται στους δικαιούχους κατά την πρώτη ημέρα κάθε παραθεριστικής σειράς, από 08:00 μέχρι 15:00 και από 17:00 μέχρι 20:00 Ω. Κάθε δικαιούχος, είναι υποχρεωμένος να παραλάβει το οίκημα ο ίδιος ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο Α΄ βαθμού συγγένειας, το οποίο να δικαιούται να παραθερίσει στο ΚΑΑΥ. Κατά την παραλαβή των οικημάτων, οι δικαιούχοι να φέρουν μαζί τους μία φωτογραφία ταυτότητας για κάθε μέλος οικογένειας που θα παραθερίσει στο ΚΑΑΥ (ηλικίας άνω των 14 ετών), για έκδοση Ατομικού Δελτίου Παραθεριστή.

Το ύψος του ημερήσιου μισθώματος των οικημάτων για το έτος 2020, είναι: Αντγοι: 5,30 €, Υπτγοι – Ταξχοι: 4,90 €, Ανώτεροι Αξκοι: 4,40 €, Κατώτεροι Αξκοι: 4,10 €, Ανθστες – Υπαξκοι – ΠΥΣΥ– Συνταξ. Υπάλληλοι – Ορφανικές Οικογένειες: 3,70 €. Το μίσθωμα εξοφλείται με την παραλαβή των κλειδιών των οικημάτων την ημέρα άφιξης των δικαιούχων. Η παράδοση των οικημάτων, πραγματοποιείται την τελευταία ημέρα της εκάστοτε παραθεριστικής σειράς και πρέπει να έχει ολοκληρωθεί από τον παραδίδοντα στον Διαχειριστή οικημάτων του ΚΑΑΥ μέχρι 18:00 Ω απαρέγκλιτα.

Απαγορεύεται η διατήρηση δεσποζομένων ζώων συντροφιάς (εκτός από ωδικά πτηνά) από τους παραθεριστές και τους επισκέπτες.

Θα πραγματοποιούνται περιοδικά, μη προγραμματισμένοι έλεγχοι για την ταυτοπροσωπία  των δικαιούχων.
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί παρέκκλισης από τα κεκανονισμένα, θα ελέγχεται ο δικαιούχος και θα απομακρύνονται οι μη δικαιούχοι.

Επισημαίνεται ότι, στο πλαίσιο της λήψης προληπτικών μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό (SARS-CoV-2), για τη θερινή περίοδο έτους 2020, ο προγραμματισμός, ο χρόνος και τρόπος λειτουργίας του ΚΑΑΥΛ καθίσταται δυναμικός και ενδέχεται να τροποποιείται.

Με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά δεδομένα για τους χώρους συνάθροισης κοινού, θα πρέπει να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και να τηρούνται αυστηρά οι αποστάσεις μεταξύ των ατόμων. Οι παραθεριστές και επισκέπτες πρέπει να εξασφαλίσουν με μέριμνά τους σε ικανή ποσότητα, ατομικά μέσα προστασίας και απολύμανσης (μάσκες, γάντια μιας χρήσης, απολυμαντικά) και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των οργάνων του ΚΑΑΥ.


Παρακαλούμε να ενημερώνεστε τακτικά, και τηλεφωνικά, για την τρέχουσα κατάσταση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.