22 Νοεμβρίου 2020

Οι κωλοτούμπες των ψεκασμένων

 

Eνώ χθες μετρήσαμε 108 νεκρούς, σε έναν παράλληλο κόσμο, δηλαδή αυτό των αρνητών / ψεκασμένων / συνωμοσιολογιών ή όπως θέλετε πέστε τους, τα επιχειρήματά τους από την αρχή της πανδημίας, καταρρέουν το ένα μετά το άλλο σαν τραπουλόχαρτο, με τον ίδιο ρυθμό που καταρρέουν και οι ανθρώπινες ζωές από κοροναϊό. Και οι κωλοτούμπες τους διαδέχονται η μία την άλλη.
Πάμε να θυμηθούμε μερικά παραδείγματα:
 
«Ο ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ»
Αυτή ήταν η πρώτη και η μέγιστη ανοησία, η οποία κράτησε βέβαια ελάχιστα, οπότε περάσαν στο δεύτερο στάδιο:
 
«Ο ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ»
Και αυτή η ηλιθιότητα κατέρρευσε αρκετά γρήγορα. Οι ανοησίες περί ηθοποιών νεκρών , πληρωμένων γιατρών και νοσοκόμων, και ψεύτικων πιστοποιητικών θανάτων που υποτίθεται ότι συνέβαιναν συγχρόνως σε όλα τα κράτη, στα πλαίσια μιας διεθνούς συνομωσίας, δε μπόρεσαν να αντέξουν για πολύ. Οπότε συνέχισαν με το επόμενο αφήγημα:
 
«Ο ΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ»
Τα άμεσα μέτρα που πήρε η Ελλάδα στο πρώτο στάδιο βοήθησαν να αντέξει αρκετό καιρό αυτό το επιχείρημα (σε άλλες χώρες με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς κατέρρευσε πιο γρήγορα). Όμως με την έλευση του Φθινοπώρου και την αύξηση των νεκρών άρχισαν να το μαζεύουν και να περνούν στο επόμενο στάδιο:
 
«Ο ΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΗ ΓΡΙΠΗ»
Καταγεγραμμένοι θάνατοι από γρίπη σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ τα τελευταία 9 χρόνια: 2018-2019: 154 , 2017-2018: 42 , 2016 – 2017: 108 , 2015 – 2016 : 197 , 2014 – 2015: 111 , 2013 – 2014: 145 , 2012 – 2013: 49 , 2011 – 2012: 56 , 2010 – 2011: 180.
ΣΥΝΟΛΟ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΓΡΙΠΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 9 ΕΤΗ: 1.042.
ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΪΟ ΣΕ 9 ΜΗΝΕΣ: 1.527. Με αυστηρά μέτρα, με 2 lockdown, και χωρίς να έχουμε ζήσει την πιο επικίνδυνη περίοδο έξαρσης Δεκεμβρίου – Φεβρουαρίου. Τα επίσημα νούμερα μιλάνε από μόνα τους. Ουδέν σχόλιον.
 
 
Πάμε να δούμε μερικά ακόμα αφηγήματα:
 
«ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΪΟ»
Αν και επρόκειτο για ένα παντελώς ηλίθιο επιχείρημα (είναι σα να λέμε δε γνωρίζω κανέναν που να πέθανε από ηλεκτροπληξία, άρα το ηλεκτρικό ρεύμα δε σκοτώνει), κράτησε αρκετό διάστημα, μέχρι να φτάσει ο θάνατος στη γειτονιά μας, σε κάποιο γνωστό μας, συγγενή, φίλο... Αυτό που λέμε, αν δε σου χτυπήσει την πόρτα σου….. Και αυτό έχει εγκαταλειφθεί πλέον άρον-άρον.
 
«ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ»
Η ανο(η)σία της αγέλης παίχτηκε στην αρχή αρκετά από διάφορους γυρολόγους του διαδικτύου. Ιδιαίτερα στη Μ. Βρετανία και στις ΗΠΑ, με την προτεσταντική ηθική όπου το χρήμα είναι πάνω από τον άνθρωπο, οι Τζόνσον και Τραμπ παρασύρθηκαν από την ελκυστικότητα της θεωρίας και προτίμησαν αρχικά να την υιοθετήσουν, αλλά όταν μόλις σε μια εβδομάδα άρχισαν να μετρούν χιλιάδες νεκρούς, τα μάζεψαν πανικόβλητοι. Πλέον την ανοσία της αγέλης δεν την υιοθετεί κανείς επιστήμονας. Ακόμα και ο γνωστός Ιωαννίδης (πουν αντιτίθεται στα αυστηρά μέτρα) για την ανοσία της αγέλης έχει δηλώσει τον Οκτώβριο: «Δεν ήμουν ποτέ υπέρ μιας απλής θεωρίας να φθάσουμε σε ανοσία αγέλης. Σε καμιά περίπτωση δεν πρότεινα ότι κάποιος θα πρέπει να προσπαθήσει να μολυνθεί». Ήδη στη Σουηδία που αποτέλεσε τη «σημαία» της θεωρίας, αφού έχουν ήδη μετρήσει πάνω από 6.000 νεκρούς, και καθώς είδαν ότι ο εφιάλτης του επερχόμενου Χειμώνα δεν τους παίρνει να παίξουν άλλο με τις ζωές, αποφάσισαν πρόσφατα σε σκληρά μέτρα (πχ απαγόρευση συναθροίσεων πάνω από 8 άτομα) με επιβολή προστίμων ( «χούντα» και εκεί;…..)
 
«ΕΜΒΟΛΙΑ»
Τελικά, οι συνωμοσιολόγοι, αφού εγκατέλειψαν όλα τα παραπάνω και αφού ενδιάμεσα έκαναν ένα μικρό διάλειμμα για να μας αναλύσουν τα πάντα για τη νοθεία τις εκλογές των ΗΠΑ, παίζουν πλέον το τελευταίο τους χαρτί: τα εμβόλια.
Εδώ πλέον, έχουν εγκαταλείψει κάθε ηθικό φραγμό, μια και που δεν υπάρχει κανένας σοβαρός επιστήμονας που να είναι κατά των εμβολίων. Ακόμα και ο γνωστός «αιρετικός» Ιωαννίδης, έχει δηλώσει τον Οκτώβριο σε συνέντευξη στο SigmaLive «Το εμβόλιο κάνει τη δουλειά που κάνει η φυσική λοίμωξη. Μακάρι να το έχουμε σύντομα και να είναι αποτελεσματικό. Συνιστούμε να εμβολιαστεί ο πληθυσμός».
 
Νιώθοντας λοιπόν προδομένοι από την ιατρική κοινότητα και μην έχοντας κάποιο επιστημονικό έρεισμα, οι συνομωσιολόγοι αναζητούν στο σκοτεινό κόσμο του διαδικτύου, σκοτεινούς "επιστήμονες", που προσπαθούν να μας πείσουν για μικροτσίπ, για ρομπότ, για 5G, για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, για τον Αντίχριστο, την 7η Πύλη της Κολάσεως και τους εξωγήινους.
Σε γενικές γραμμές παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για "να μας σώσουν", προσπαθώντας να μας εξολοθρεύσουν.
 
Στο τέλος όμως, η επιστήμη θα νικήσει. Και οι σκοταδιστές θα κρυφτούν και πάλι στα λαγούμια τους.
 
ΠΗΓΗ:
Από το Facebook του Μέλους μας Anastasios Mitropoulos  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.