11 Ιουλίου 2021

Προσωπική Ενημέρωση Μελών Παραρτήματος

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΚ

Σας γνωρίζουμε/υπενθυμίζουμε ότι στα πλαίσια της ανάγκης για έγκαιρη ενημέρωση των Μελών μας, το Παράρτημα δημιούργησε μια "ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ" στο Viber με τίτλο "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΣ ΗΜΑΘΙΑΣ".

Σε αυτήν, κοινοποιούμε ΟΛΑ τα νέα που αφορούν το Παράρτημα και την ΕΑΑΣ γενικότερα, ακόμη και τα εμπιστευτικά θέματα που δεν μπορούμε/πρέπει να δημοσιεύουμε σε Μέσα με ελεύθερη πρόσβαση των μη-Μελών.

Η κοινότητα αυτή αντικατέστησε την ομώνυμη ΟΜΑΔΑ που λειτουργούσαμε στο Viber, επειδή στις ομάδες υπάρχει η δυνατότητα να δημοσιεύει κάθε μέλος της και έτσι πολλές (αθώες) δημοσιεύσεις μελών να προκαλούν την αντίδραση, ακόμη και την αποχώρηση σε πολλές περιπτώσεις, μελών μας που ενοχλήθηκαν από αυτές. Η Ομάδα πλέον αυτή, δεν ενημερώνεται και συμβουλεύουμε να την διαγράψετε όσοι είστε ακόμη συνδεδεμένοι (επιλέξτε "ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ").

Στην κοινότητα που δημιουργήσαμε, ΜΟΝΟ το ΤΣ έχει τη δυνατότητα να δημοσιεύει (και όσοι έχουν ορισθεί από αυτό ως Διαχειριστές). Υπόψη ότι δεν κάνουμε δημοσιεύσεις σε ώρες κοινής ησυχίας. Αυτό το χαρακτηριστικό, δίνει τη δυνατότητα σε όλους, άφοβα για τυχόν ενοχλήσεις, να γίνουν μέλη της Κοινότητας και να ενημερώνονται άμεσα, για όλα, με προσωπικό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. 

Επειδή για κάποιους είναι δύσκολη η σύνδεση στο Viber, να ξέρετε ότι σχεδόν καθημερινά, τις πρωινές ώρες, κάποιος από μας βρίσκεται στο χώρο της πισίνας (Θερινή ΛΑΦ ΒΑΝ) οπότε μπορείτε χωρίς τους λόγω covid περιορισμούς του γραφείου, να συνδεθείτε με την επιτόπου βοήθειά μας. Προϋπόθεση να έχετε έξυπνο τηλέφωνο με δεδομένα (και WiFi μπορούμε να βρούμε υπό προϋποθέσεις).

Εκτός από το προσωπικό του καθένας τηλέφωνο, μπορεί να επιλέξει να ενημερώνεται για τα νέα, μέσω του τηλεφώνου ενός έμπιστου, συγγενικού ή φιλικού του προσώπου για το οποίο θα μας ενημερώσει, με δική του ευθύνη βέβαια. Δηλαδή, αν κάποιος είτε "δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία" είτε απλά δεν έχει έξυπνο κινητό, μπορεί να μου δώσει το τηλέφωνο του παιδιού του που θα το βάλω στους αποδέκτες και έτσι θα τον ενημερώνει το παιδί του για τα νέα μας. Ήδη αυτό το εφαρμόζουν πολλοί συνάδελφοι.

Ελπίζω σύντομα τα 109 σημερινά μέλη μας που έχουν ήδη εγγραφεί, να ξεπεράσουν τα 300.
ΟΛΟΙ μας πρέπει να είμαστε ενήμεροι για ΟΛΑ.


Κων. Β. Κωνσταντάρας
Αντγος εα - Πρόεδρος ΤΣ
Viber: 6980 29 20 23

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.