07 Οκτωβρίου 2021

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Την 14η Οκτ 2021 θα επισκευθούν τη Βέροια ο Αντιπρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΣ της ΕΑΑΣ.


Σκοποί της επισκέψεως  είναι:

α. Η εκ του σύνεγγυς επαφή με το ΤΣ και τα μέλη του Παραρτήματος, για συζήτηση - καταγραφή προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ενημέρωση - συζήτηση επί συνταξιοδοτικών και ασφαλιστικών θεμάτων και σύσφιξη σχέσεων.

β. Η παροχή οδηγιών για τη στοχοθεσία του παραρτήματος, τον προγραμματισμό των δράσεων και την εξεύρεση τρόπων συνδρομής εκ του ΔΣ/ΕΑΑΣ.

γ. Η Συλλογή προτάσεων, ώστε αυτές ομαδοποιημένες να υποβληθούν στο ΔΣ της ΕΑΑΣ για αξιολόγηση.

δ. Ο επί τόπου έλεγχος της λειτουργικότητας των Παραρτημάτων, ο έλεγχος της πληρότητας του Φακέλου της Διαχείρισης  Υλικού και η καταγραφή αναγκών.

ε. Ενημέρωση για τα πεπραγμένα της ΕΑΑΣ. 


Το πρόγραμμα της επισκέψεως, θα έχει ως εξής: 

Πέμπτη 14 Οκτ 2021, 12:00 ω, Συνάντηση με το ΤΣ του Παραρτήματος Ημαθίας

19:00 – 21:00 Συνάντηση με ΤΣ και μέλη του Παραρτήματος.

Διανυκτέρευση στη Βέροια.

 

Καλούμε για τη δήλωση του ενδιαφέροντος όλων όσων επιθυμούν να  παρακολουθήσουν την απογευματινή σύσκεψη, μέχρι το μεσημέρι (13.00ω) της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου 2021.  

Αυτό είναι απαραίτητο, για να εξευρεθεί ο κατάλληλος (αναλόγως συμμετοχών) χώρος για τη συγκέντρωση, δεδομένου ότι πρέπει να (και θα) τηρηθούν τα γνωστά και ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας για την αποφυγή διασποράς του COV-SARS-2 (ασθενείας COVID-19).

Υπενθυμίζουμε ότι ο εμβολιασμός, η απόσταση των 2 μέτρων και η χρήση μάσκας (με τη μύτη συνεχώς καλυμμένη) είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μέτρα για τη συμμετοχή, εφόσον αυτή λάβει χώρα σε στεγασμένο χώρο. 

Αν η συγκέντρωση γίνει υπαίθρια, η τήρηση της αποστάσεως των 2 μέτρων και η χρήση μάσκας (με τη μύτη συνεχώς καλυμμένη) είναι επαρκείς συνθήκες συμμετοχής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.