05 Απριλίου 2022

ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

Όπως είναι γνωστό, το Παράρτημά μας έχει συντάξει, αναρτήσει και συντηρεί στο blogspot που διατηρεί, ένα ΕΓΚΟΛΠΙΟ/ΜΝΗΜΟΝΙΟ ενεργειών για διάφορες περιπτώσεις ενδιαφέροντος προσωπικού και των οικείων των μελών της ΕΑΑΣ (το στρατιωτικό σουγιά - πάνω δεξιά). Αυτό είχε βασιστεί σε πρωτόλεια εργασία παλαιοτέρων συναδέλφων που αντιμετώπιζαν τα ίδια προβλήματα, αφού πολλά θέματα που μας απσχολούν δεν είναι κεντρικά/κρατικά τυποποιημένα.

Μπορείτε να βρίσκετε, κατά το δυνατόν ενημερωμένο, το "εγκόλπιό" μας, 👉ΕΔΩ.

Στη συνέχεια, εναργείς συνάδελφοι άλλων Παραρτημάτων επεξεργάστηκαν το μνημόνιό μας. Τη συνέχεια ανέλαβε το ΔΣ της ΕΑΑΣ που πήγε ακόμη παραπέρα την υπόθεση και καταλήξαμε σε μιά εξαιρετική εργασία που αποτελεί πυξίδα, μπούσουλα θα έλεγαν οι Ιταλομαθείς, για τα δέοντα γενέσθαι. 

Το τελικό προϊόν της ΕΑΑΣ μπορείτε να δείτε, όπως το παραλάβαμε, 👉ΕΔΩ.

Απλή αλλά βασική υποχρέωση όλων των Μελών της ΕΑΑΣ, είναι να ενημερώσουν τους οικείους τους για το πράγματι αξιόλογο βοήθημα που συνεγράφη και είναι στη διάθεση όλων για χρήση. 

Σημείωση: Επειδή οι αναφορές και αιτήσεις προς φορείς του δημοσίου δεν καθορίζονται από την ΕΑΑΣ αλλά από τις καθ' ύλην αρμόδιες υπηρεσίες, στο αρχικό μας μνημόνιο έχουμε κρατήσει ενεργούς τους συνδέσμους προς τα έντυπα του Δημοσίου, τα οποία βεβαίως έχει περιλάβει και η ΕΑΑΣ στο τελικό της έγγραφο. Η διαφορά είναι ότι οι σύνδεσμοι λογικά θα ενημερώνονται αυτόματα με τυχόν νέα περιεχόμενα των εντύπων, ενώ τα αναφερόμενα ως έχουν έντυπα, δεν ενημερώνονται από μόνα τους και πρέπει να τροποποιηθεί αναλόγως το βασικό/αρχικό έγγραφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.