16 Ιουλίου 2022

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ

 

Ανακοινώνουμε ότι την 28η Αυγ 2022 θα λάβουν χώρα οι εκδηλώσεις που αναφέρονται παραπάνω και επιπλέον θα τελεσθούν τρισάγια στη μνήμη των πεσόντων.

Δυνατότητες συμμετοχής των Μελών μας (και υπό προϋποθέσεις, επιλεγμένων Φίλων του παραρτήματος):

1ον) Επιβίβαση σε λεωφορείο που θα εκτελέσει το δρομολόγιο: ΑΘΗΝΑΙ (αναχώρηση 27 07.00C ΑΥΓ 22) - ΛΑΜΙΑ - ΛΑΡΙΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ (για ΒΙΤΣΙ) και επιστροφή την 29 Αυγ 22 (2 διανυκτερεύσεις). Με την προϋπόθεση να διατίθενται θέσεις.

ή

2ον) Μετάβαση από ΒΕΡΟΙΑ προς ΒΟΥΡΜΠΙΑΝΗ και αυθημερόν επιστροφή με λεωφορείο του Παραρτήματος, την 28 Αυγ 22, εφόσον υπάρξουν αρκετές συμμετοχές Μελών του Παραρτήματος (με ταυτότητα ΕΑΑΣ). Για την περίπτωση αυτή, το λεωφορείο διατίθεται μόνον εφόσον συμμεθέξουν τουλάχιστον 22 Μέλη της ΕΑΑΣ και συνολικά (τουλάχιστον) 44 επιβάτες.

ή

3ον) Τέλεση τρισαγίου στην ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά, είτε την Κυριακή 28η Αυγ 2022 εφόσον δεν μεταβούμε στις εκδηλώσεις στη Βούρμπιανη, είτε ακόμη και το Σάββατο 27η Αυγ, αν μεταβούμε στη Βούρμπιανη. (ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ την 20/7/2022)

Σε κάθε περίπτωση, η ενημέρωση όλων είναι αναγκαία και η δήλωση της προθέσεως συμμετοχής πρέπει να γίνει έγκαιρα.

Για να έχει το Παράρτημα τη δυνατότητα να δράσει έγκαιρα, πρέπει οι δηλώσεις συμμετοχής/επιθυμίας του καθενός να γνωστοποιηθούν στο Παράρτημα, μέχρι την Παρασκευή 22 ΙΟΥΛ 2022.

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ Η/Υ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ viber και Facebook, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.

ΥΓ: Παραμένουμε ευέλικτοι για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων εξελίξεων.

~ ~ ~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.