14 Σεπτεμβρίου 2023

Βράβευση Αριστούχων Μαθητών-Τέκνων Μελών της ΕΑΑΣ

Για τη βράβευση αριστούχων μαθητών, Β΄ και Γ΄ Τάξης Λυκείου του σχολικού έτους 2022-2023 που φοιτούν σε Δημόσια ή Ιδιωτικά Σχολεία Εσωτερικού (εντός Ελληνικής Επικράτειας) ανακοινώνεται ότι θα πρέπει να υποβληθούν στην Έδρα της ΕΑΑΣ, μέχρι την 13 Οκτ 2023 τα στοιχεία των αριστούχων τέκνων των μελών μας, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την δέσμευση των αντιστοίχων ποσών από το ΓΕΣ.
Αριστούχος θεωρείται ο μαθητής/τρια που έχει βαθμό 18,1 και άνω.
Τόσο ο αριθμός των δικαιούχων όσο και η κατηγορία τους, δηλαδή απόφοιτοι Β’ ή Γ’ Λυκείου ή και των δύο τάξεων, καθορίζεται κάθε έτος με απόφαση του ΓΕΣ, διότι τα κονδύλια των βραβεύσεων αποτελούν τμήμα του προϋπολογισμού του ΓΕΣ.

Η Ένωση θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το ΓΕΣ να ανταποκριθεί στο πάγιο και διαρκές αίτημά μας που είναι η επιβράβευση των αριστούχων μαθητών και τέκνων των μελών μας τόσο της Β’ όσο και της Γ’ Λυκείου.

Τα στοιχεία των αριστούχων μαθητών που θα συλλεγούν θα αφορούν τόσο στα μέλη της ΕΑΑΣ που προέρχονται από το Στρατό Ξηράς, όσο και αυτά που προέρχονται από την ΕΛΑΣ.
Επειδή τα χρήματα διατίθενται αποκλειστικά από το ΓΕΣ για τα μεν τέκνα μελών της ΕΑΑΣ προερχόμενα από το ΣΞ θα υποβληθούν αρμοδίως, για τα δε τέκνα των προερχομένων από την ΕΛΑΣ τα δικαιολογητικά που θα προσκομισθούν στην Ένωση, θα αποσταλούν στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την πρόβλεψη χρηματικής βράβευσης των τέκνων τους.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν είναι:
α. Αίτηση ενδιαφερομένου
β. Φ/Α Αστυνομικής Ταυτότητας Γονέα
γ. Φ/Α της ταυτότητας Μέλους της Ε.Α.Α.Σ του γονέα.
δ. Φ/Α του απολυτηρίου του δικαιούχου (Εις Διπλούν)
ε. Φ/Α της αστυνομικής ταυτότητας του δικαιούχου.
στ. Φ/Α της πρώτης σελίδας του τραπεζικού βιβλιαρίου, στο οποίο ο αριστούχος είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος, με την αναγραφή του πλήρους ΙΒΑΝ. (Εις Διπλούν)
ζ. Εφόσον ο βραβευόμενος στερείται τραπεζικού λογαριασμού να υποβληθεί εξουσιοδότηση του ΙΔΙΟΥ είτε μέσω gov.gr είτε θεωρημένη από άλλη δημόσια αρχή σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα. (Εις Διπλούν)
η. Φωτοαντίγραφο της ΕΔΥΕΘΑ αποστρατείας, ΜΟΝΟ για τους αποστρατευθέντες κατά την διάρκεια του Σχολικού Έτους 2022– 23.
θ. Πιστοποιητικό από ΓΕΣ/ ΔΙΜΣΠΡΟ που να προκύπτει ο θάνατος του στρατιωτικού (ΑΝ ισχύει).

Όλα τα δικαιολογητικά που θα αποσταλούν να είναι είτε σκαναρισμένα, είτε ευκρινώς φωτοτυπημένα (ΟΧΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ).

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε:
-το πλήρες έγγραφο της ΕΑΑΣ👈
-το έντυπο της αίτησης👈
-το έντυπο της εξουσιοδότησης👈

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.