08 Νοεμβρίου 2023

ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΕΑΑΣ 2023-2026

Η ΕΑΑΣ, ως ώφειλε, έθεσε στόχους και προτεραιότητες για το που και πως θα πορευθεί. Ως Πρόεδρος του ΤΣ θα προσπαθήσω να συμπυκνώσω σε απλά λόγια τις οδηγίες που πήραμε, προκειμένου να προκληθούν τα μέλη μας να συμμετάσχουν εναργέστερα και να βοηθήσει καθένας όπως και όπου μπορεί, με κοινό βηματισμό και σε κοινό πλαίσιο.

Πάγιες θέσεις της Ενώσεώς μας και επιδιώξεις γι’ αυτήν την τριετία είναι: 

α. Ενοποίηση των Μετοχικών Ταμείων και δημιουργία ενός Ενιαίου Μετοχικού Ταμείου Ενόπλων Δυνάμεων, για την πλήρη εφαρμογή του άρθρου 27 του Ν.1911/1990 (ΦΕΚ Α’ 166).

β. Κατάργηση της ισχύουσας ΚΥΑ για το ΒΟΕΑ και επανασχεδιασμός της από την αρχή με βάση τις προτάσεις που έχει υποβάλλει η ΕΑΑΣ.
 
γ. Αύξηση του αριθμού των μελών μας ώστε οι συνάδελφοι να καταλάβουν ότι σε κάθε επίσκεψη σε πολιτικά και μη πρόσωπα που επηρεάζουν με τις αποφάσεις τους τα συμφέροντά μας η πρώτη ερώτηση είναι «Πόσοι είστε, πόσους επηρεάζετε και τι ψηφίζετε» και ανάλογα με την απάντηση, εισπράττουμε αντίστοιχη συμπεριφορά.

δ. Βελτίωση της επικοινωνιακής μας πολιτικής.
 
ε. Βελτίωση του τρόπου έκδοσης ταυτοτήτων και ΕΚΕ ώστε στο τέλος της 3τίας τα παραπάνω να εκτυπώνονται από τα Παραρτήματα και να μην απαιτείται η τήρηση αρχείου στην Έδρα.

στ. Έκδοση του υπό κατάρτιση κανονισμού των ΚΑΑΥ και απόκτηση λογισμικού ώστε και στα Παραρτήματα τα αποτελέσματα να εξάγονται ηλεκτρονικά.

ζ. Ανακαίνιση των Παραρτημάτων και της Έδρας.

η. Εκμετάλλευση δεσμών με παράγοντες της κοινωνίας ώστε αυτοί να συνδράμουν στις προσπάθειές μας.

θ. Ενίσχυση της επικοινωνίας Έδρας και Παραρτημάτων.

ι. Συμμετοχή των Παραρτημάτων σε διαβούλευση για τα σημαντικά ζητήματα που μας απασχολούν ώστε οι αποφάσεις να έχουν τη μέγιστη δυνατή αποδοχή από όλους.

 

Η Ένωση :
1. Χρειάζεται τη στήριξη όλων με ομοψυχία στον αγώνα για τις δίκαιες διεκδικήσεις μας. Ευχή όλων είναι, οι δυσκολίες των χρόνων που πέρασαν να μας κάνουν σοφότερους , να αντιληφθούμε ότι αξίζουμε περισσότερα και ότι ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε!!!
2. Επιζητά την ανταλλαγή απόψεων και την εποικοδομητική σύνθεση ρεαλιστικών προτάσεων, για όλα τα σοβαρά θέματα που μας απασχολούν.
3. Ελπίζει, οι δυσκολίες των χρόνων που έρχονται, να μας βρουν αλληλέγγυους, ενωμένους, ώριμους και διεκδικητικούς, για το δικαίωμά μας στην αξιοπρέπεια.

Ας κάνουμε όλοι αυτό που πρέπει, ώστε τουλάχιστον με την συνείδησή μας, να είμαστε εντάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.