29 Μαΐου 2015

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ (ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ, ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ)



Βεβαιώσεις Σύνταξης 

Στηνν αρχική ιστοσελίδα μας, 
-στη δεξιά στήλη "ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ", 
-κλικ στο σύνδεσμο ΓΛΚ (Μηνιαία Φύλλα κλπ)
-στην αριστερή στήλη της σελίδας της ΓΓΠΣ, 

 

Βεβαιώσεις ΜΤΣ

Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από το ΜΤΣ για βελτίωση των παρεχόμενων στους μερισματούχους διαδικασιών, μείωση της γραφειοκρατίας, επιτάχυνση των εργασιών που εκτελεί με τη συνδρομή της τεχνολογίας, σας ενημερώνουμε ότι από 7 Μαΐου 2015, έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα εκτύπωσης των Βεβαιώσεων Αποδοχών Μερίσματος για το 2015 (οικονομική χρήση 2014), μέσω της διεύθυνσης της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.Κ.Α.) Α.Ε., 
ήτοι http://www.idika.gr επιλέγοντας τον σύνδεσμο «Φορολογικές Βεβαιώσεις» και κάνοντας κλικ στην ένδειξη ΜΤΣ 
ή εδώ 
ή κάνοντας κλικ στη διεύθυνση https://www.idika.org.gr/FORB_TEADY/
Τέλος, επιλέγετε έναν από τους δύο τρόπους αναζήτησης, είτε με ΙΒΑΝ-ΑΦΜ-ΑΜΚΑ είτε με ΑΜΣ-ΑΦΜ-ΑΜΚΑ, συμπληρώνετε τα πεδία και πατώντας Αναζήτηση είστε σε θέση να εκτυπώσετε τη Βεβαίωσή σας.


Βεβαιώσεις ΕΚΟΕΜΣ

Ο Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ. ενημερώνει τους δικαιούχους της οικονομικής ενίσχυσης, ότι έχει ενεργοποιηθεί η δυνατότητα λήψης των βεβαιώσεων για φορολογική χρήση οικονομικού έτους 2015 (οικονομική ενίσχυση 2014).
Οι ενδιαφερόμενοι εισέρχονται με την ίδια ακριβώς διαδικασία που ακολούθησαν κατά τη λήψη των ετήσιων βεβαιώσεων του προηγούμενου οικονομικού έτους καθώς και των μηνιαίων ενημερωτικών φύλλων, ήτοι μέσω της διεύθυνσης https://bebeosis.army.gr επιλέγοντας τον σύνδεσμο ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και χρησιμοποιώντας ως διαπιστευτήρια ταυτοποίησης και αυθεντικοποίησης τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) καθώς και τον Αριθμό Φακέλου τους.
Συμπληρωματικά γνωρίζεται, ότι από τo προηγούμενο οικονομικό έτος έχει τεθεί σε εφαρμογή, η διαδικασία προσυμπλήρωσης των συντάξιμων αποδοχών στις δηλώσεις φόρου εισοδήματος. Στα πλαίσια της εν λόγω διαδικασίας, ο Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Σ. αποστέλλει, σύμφωνα και με τις οδηγίες του άρθρου 4 της ΠΟΛ 1051/15 (ΦΕΚ 373 ΤΒ΄ 18 Μαρ 15) τα απαραίτητα για την προσυμπλήρωση στοιχεία στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.ΔΙ.Κ.Α).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.