09 Νοεμβρίου 2015

(ΔΤ) ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις 20-11-2015

Το Συντονιστικό Όργανο Δράσεων όλων των Ενώσεων και Φορέων που εκπροσωπούν το σύνολο των εν Ενεργεία και Αποστρατεία Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (συνολικά πάνω από 400.000 ψηφοφόρους) αποφάσισε την πραγματοποίηση Πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015, στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Πρέπει με τη συμμετοχή μας να αποδείξουμε ότι ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ και επιλογές  που καθένας έχει, σαν συνάδελφοι υφιστάμεθα και πληρώνουμε πανάκριβα τον ίδιο αυταρχισμό διαδοχικών κυβερνήσεων που αδιαφορούν για τη νομιμότητα, αρπάζουν τα διαθέσιμα των ταμείων μας και φορολογούν την ανάσα μας, ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ και αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε την απόλυτη φτωχοποίησή μας.
         
Οι Ενώσεις Αποστράτων, βλέπουν καθημερινά ακόμα και τις εισφορές (από το υστέρημα) των Μελών τους να απομειώνονται με παράνομες, ανερμάτιστες, αυταρχικές αποφάσεις υπουργών και παρατρεχάμενων. Οι εισφορές μας στην ΕΑΑΣ χρησιμοποιούνται για να καλύψουν τρύπες του Δημοσίου. Η ΕΑΑΣ πρόσφατα αναγκάσθηκε να αναστείλει κάθε είδους δαπάνη,  μετά και τις απώλειες εκατομμυρίων Ευρώ από τα αποθεματικά της. Σε ατομικό επίπεδο, φθάσαμε στο σημείο να μην μπορούμε ούτε να ζήσουμε αξιοπρεπώς, ούτε να εκπληρώσουμε τις προς το Κράτος υποχρεώσεις μας, εμείς που αναλώσαμε την ζωή μας στην υπηρεσία του καθήκοντος προς το Κράτος.

Η αποχή μας από την κινητοποίηση θα ήταν πράξη παραίτησης και αδιαφορίας προς τον συνάδελφο και το κοινωνικό σύνολο, του οποίου υπηρέτες ορκισθήκαμε να είμαστε.  Ο όρκος μας δεν είχε ημερομηνία λήξης. Βιώσαμε και διδάξαμε την με το παράδειγμα στάση ζωής, αυτό που στην ουσία αρνούνται οι καλοφαγάδες της εξουσίας.

ΚΑΛΟΥΜΕ
κάθε συνάδελφο ξεχωριστά, να πάρει ενεργό μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εκφράζοντας την οργή και αγανάκτησή μας απέναντι στην κοροϊδία και στην προοπτική των νέων, ασταμάτητων περικοπών.  

Τα περισσότερα από 300 Μέλη του Παραρτήματος Ημαθίας πρέπει, μαζί με τα μέλη των οικογενειών μας, να πάρουμε σύσσωμοι μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Η ενότητα, η σύμπνοια και η συμπόρευση είναι η δύναμή μας. Η μαζική μας συμμετοχή είναι καθοριστικός παράγων πίεσης προς κάθε  κατεύθυνση.  

Φιλοδοξούμε να μισθώσουμε 2 ως 3 λεωφορεία,  ανάλογα με τη συμμετοχή, για αυθημερόν μετάβαση στην Αθήνα και επιστροφή. Για λεπτομέρειες,  παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο (23310.27463) ή τον Πρόεδρο (*77.42.57 ή 697.42.52.700), ώστε μέχρι την 13 Νοε 2015 να έχουν οριστικοποιηθεί οι οργανωτικές ανάγκες μας. 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.