07 Νοεμβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το Παράρτημά μας προτίθεται να αρχίσει σειρά τακτικών και εκτάκτων ζωντανών αναμεταδόσεων μέσω των κοινωνικών δικτύων (Facebook κλπ, δηλαδή να στήσουμε μια "web TV" χωρίς έξοδα, αφού χρειάζεται μόνο κινητό τηλέφωνο και σύνδεση στο Ίντερνετ) για θέματα ενδιαφέροντος των συναδέλφων. 

Οι αναμεταδόσεις θα γίνονται ζωντανά από τα γραφεία του Παραρτήματος ή άλλο χώρο που θα διευκολύνει τη συζήτηση ή παρουσίαση του αντικειμένου, μέσω Facebook και συγκεκριμένα της δημόσιας ομάδας "ΕΑΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ" κατ' αρχήν. Το σχετικό βίντεο θα αναρτάται στην ομάδα και θα είναι διαθέσιμο για ευρεία χρήση και αναδημοσίευση, ακόμα και μέσω της (παρούσας) Ιστοσελίδας του Παραρτήματος.

Σαν πρώτη δοκιμή, την Τετάρτη 8 Νοε 2017, στις 18:00 (6μμ) θα προσπαθήσουμε να κάνουμε (πειραματικά) απευθείας αναμετάδοση παρουσίασης Ιατρών του ΓΝ Ημαθίας για την "πρόληψη του καρκίνου του παχέως εντέρου", εφόσον οι ίδιοι συμφωνήσουν και οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Παρακαλούνται οι Συνάδελφοι και Συνάνθρωποι που επιθυμούν να παρουσιάσουν/επικοινωνήσουν τα θέματα που τους ενδιαφέρουν, να έλθουν σε επαφή με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου για τη ρύθμιση των αναγκαίων λεπτομερειών. 

Κων. Β. Κωνσταντάρας
Ανγος εα - Πρόεδρος ΤΣ 

ΥΓ:  Έχουμε την εντύπωση ότι είναι δυνατή και θα διερευνήσουμε, τη δυνατότητα αναμετάδοσης  τηλεδιασκέψεων.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.