22 Δεκεμβρίου 2018

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΞΙΑ

Χιονοστιβάδα οι αντιδράσεις, οι φωνές και οι αντεγκλήσεις ημών των ΔονΚιχώτηδων με τους ανεμόμυλους των ΥΠΟΙΚ και ΥΠΕΘΑ (οι ανεμόμυλοι ουδέποτε αντέδρασαν στις συντονισμένες επιθέσεις των Δον Κιχώτη και Πάντσο).

Ο εξαιρετικά κατηρτισμένος και με άψογα ανακλαστικά συνάδελφος, Αρχπχος εα Ιωάν. Αντωνιάδης (Ο), συνέταξε και δημοσίευσε στη σελίδα ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ 3 ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ  του Facebook, ένα υπόδειγμα "Αίτησης Επιφύλαξης" για χρήση από όσους το επιθυμούν επειδή πιστεύουν ότι τα παρανόμως κρατηθέντα που τους επεστράφησαν είναι λάθος, αλλά και για να ζητήσουν τον επανυπολογισμό των συντάξιμων αποδοχών τους στα επίπεδα του Αυγ 2012. 

Την αίτηση μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε ΕΔΩ.👈 Για να στείλετε την αίτηση στις ανάλογες αρχές, αφαιρέστε τις οδηγίες που έχουν αναγραφεί με αχνούς (γκρί) χαρακτήρες (δηλαδή συμπληρώστε  και εκτυπώστε ΜΟΝΟ την 1η σελίδα του εγγράφου που διαθέτουμε εδώ). 

Άποψη δική μου είναι ότι δεν θα χαθεί ο κόσμος αν περιμένουμε μέχρι την ανάρτηση του αναλυτικού φύλλου σύνταξης μηνός Φεβ. 2019, όπου υποτίθεται ότι θα αναγράφεται η ανάλυση των ποσών (σσ. ελάχιστες οι  πιθανότητες για κάτι τέτοιο, αν κρίνουμε από την επιστροφή των παράνομων κρατήσεων που μας είχαν γίνει για την περίθαλψη και για τις οποίες ποτέ δεν έκαναν ανάλυση...) 
Δείτε ΕΔΩ, 👈 χθεσινή σχετική μας δημοσίευση.

ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΩΣ (από το τέλος Ιανουαρίου 2019) ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ... Πιθανό να έχουμε και νεώτερα στις 23 Ιαν 2019, οπότε γίνεται εκδίκαση της μη-συμμορφώσεως της Διοικήσεως με τις αποφάσεις του ΣτΕ.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ.


Κων. Β. Κωνσταντάρας 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.