30 Μαρτίου 2019

ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ 2/4/2019

Για την υλοποίηση πρότασης μελών μας, πρωτευόντως των κκ Αχιλλέως Καραγιάννη και Νικολάου Κουκόλη, το ΤΣ και τα πρόθυμα μέλη, σχεδιάζουμε να διοργανώσουμε Μικρό Συμπόσιο (κατά το πρότυπο αλλά όχι τα μέτρα των αρχαίων ημών προγόνων) το μεσημέρι της 2 Απριλίου 2019, στο Παράρτημα ή σε κοντινό χώρο (πχ ΛΑΦ) που θα επιλεγεί αναλόγως συμμετοχών.

Θα συγκεντρωθούμε περί την 12.00ω και το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει κατανάλωση κατ' αρχήν νηστήσιμων μεζέδων και ταυτόχρονη ανοικτή συζήτηση στο θέμα της Γερμανικής Εισβολής στην Ελλάδα στους Α' και Β' ΠΠ. Το θέμα επελέγη λόγω της επετείου της Μάχης των Οχυρών (6 Απρ 1941). Την αρχική εισήγηση θα κάνει ο Πρόεδρος του ΤΣ και στη συνέχεια θα λαμβάνει το λόγο όποιος επιθυμεί να υποστηρίξει τη δική του εισήγηση, γνώση, άποψη κλπ.

Η εκδήλωση (συμμετοχή και συζήτηση) είναι ανοικτή σε γνωστούς, φίλους, οικογένειες και ό,τι έχει και επιθυμεί ο καθείς τελοσπάντων, επί τη βάσει της ισοκατανομής των εξόδων (τουρκιστί ρεφενέ).

Παρακαλούμε για την δήλωση συμμετοχής στον Πρόεδρο, μέχρι την 13.30 ώρα της 01 Απριλίου 2019 (με σοβαρότητα, παρότι τη Δευτέρα θάχουμε και  Πρωταπριλιά 😆).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.