03 Σεπτεμβρίου 2019

190 χρόνια από την ίδρυση του Μηχανικού


Την Τετάρτη 06 Νοε 2019, στο Στρδο «Αντιστρατήγου ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ», στο Λουτράκι, όπου εδρεύουν η ΔΜΧ/ΓΕΣ και η ΣΜΧ, θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος εορτασμός  για τη συμπλήρωση των 190 χρόνων από της ιδρύσεως του Όπλου του Μηχανικού.

Στην εν λόγω  εκδήλωση είναι προσκεκλημένοι όλοι οι εν αποστρατεία Αξιωματικοί – Υπαξιωματικοί ΜΧ, καθώς επίσης και όποιοι άλλοι συνάδελφοι επιθυμούν να μετάσχουν.

Προγραμματισθείσα ώρα έναρξης, η 10:30 πρωινή. Το πρόγραμμα θα περιλάβει σε γενικές γραμμές: επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων του ΜΧ, επετειακή εκδήλωση στο Αμφιθέατρο και επιδείξεις στο χώρο της "προλίμνης", όχι κατ' ανάγκην με αυτή τη σειρά. 

Η ΛΑΦΛ θα εξυπηρετήσει τους επισκέπτες από της αφίξεώς των. Η ΔΜΧ έχει ήδη ενεργήσει για ομαδική κράτηση και καλές τιμές σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Το Παράρτημα, προτίθεται να ζητήσει τη μίσθωση λεωφορείου για 2 ημέρες (5 μετάβαση και 6 Νοε 2019 επιστροφή, με διανυκτέρευση στο Λουτράκι, σε συντονισμό με τα Θρακιώτικα, Μακεδονικά και Θεσσαλικά παραρτήματα της ΕΑΑΣ. Σκοπός να γεμίσουμε ένα τουλάχιστον λεωφορείο στη διαδρομή Αλεξανδρούπολη - Λουτράκι.

Παρακαλούμε, για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, μέχρι το μεσημέρι της 12ης Σεπ 2019 (αρχικά, είχε ορισθεί η 30η Σεπ, αλλά μετά την -ορθή- παρατήρηση συναδέλφων ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει τροχοπέδη σε εναλλακτικούς τρόπους κίνησης σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί / μισθωθεί λεωφορείο, η ημερομηνία αναπροσαρμόσθηκε για να προλάβουν όλοι να κανονίσουν τα του οίκου τους).


ΥΓ :
1. Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση στο θέμα, με ανακοινώσεις και αναρτήσεις εδώ και στο Facebook.
2. Για την ενημέρωσή σας μέσω Viber, ενημερώστε με στο 69 80 29 20 23 (Whatsup & Viber)


Κων. Β. Κωνσταντάρας
Αντγος εα, πρόεδρος ΤΣ Ημαθίας
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.