11 Ιανουαρίου 2020

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 2020 για το ΔΣ της ΕΑΑΣ




Εν όψει των αρχαιρεσιών εκλογής του νέου ΔΣ της ΕΑΑΣ για την τριετία 2020-2023 που καθορίσθηκε να γίνουν την 23η Φεβ 2020, το ΤΣ του Παραρτήματος, είναι σύμφωνα με τους στοιχειώδεις κανόνες της ηθικής και της συναδελφικότητας υποχρεωμένο να συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά του αμερόληπτα και ισότιμα προς πάσαν κατεύθυνση.

Σε αυτό το πλαίσιο:

Α. Στο παρόν blogspot και τα λοιπά μέσα κοινωνικής δικτύωσης/ενημέρωσης που χειρίζομαι ως Πρόεδρος του ΤΣ Ημαθίας της ΕΑΑΣ, θα αναρτήσουμε ΜΟΝΟ τις ανακοινώσεις υποψηφιότητας για τη θέση του προέδρου του ΔΣ της ΕΑΑΣ, με δική τους ευθύνη, συντακτική και ορθογραφική.

Β. Για τις υποψηφιότητες των λοιπών μελών του ΔΣ, ΔΕΝ θα γίνονται αναρτήσεις εδώ, αλλά τα ΜΚΔ του Παραρτήματος που φαίνονται στην αριστερή στήλη του παρόντος, θα είναι διαθέσιμα σε ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους, για τις δικές τους αναρτήσεις, με δική τους ευθύνη, συντακτική και ορθογραφική.

Γ. Σε κάθε περίπτωση, προσωπικές επικοινωνίες δεν θα  αναδημοσιεύονται, όπως και μηνύματα του τύπου "παρακαλώ για την ενημέρωση των μελών του παραρτήματος". Για την  ικανοποίηση της τελευταίας ανάγκης, ισχύει η υποπαράγραφος Β ανωτέρω.

Δ. Όποια δημοσίευση περιέχει φαιά στοιχεία (δυσμενή σχόλια για ανθυποψηφίους) θα διαγράφεται. 

Ε. Την παρούσα ανάρτηση θα καρφιτσώσω πάνω-πάνω στη δεξιά στήλη του blog, μέχρις ότου κλείσουν οι κάλπες.


ΣΕΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ, ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΟΜΩΣ Η ΕΑΑΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑ-ΚΑΛΩ/ΚΙΝΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ.

Αντγος εα Κων. Β. Κωνσταντάρας 
Πρόεδρος ΤΣ ΕΑΑΣ Ημαθίας
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.