15 Δεκεμβρίου 2022

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΔΣ ΕΑΑΣ - ΧΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την προκήρυξη των αρχαιρεσιών ανάδειξης του 11ου αιρετού ΔΣ της ΕΑΑΣ για την 19η Φεβρουαρίου αναμένουμε, όπως κάθε φορά, αιτήματα προώθησης υποψηφιοτήτων μέσω της ιστοσελίδας και των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (ΜΚΔ) του Παραρτήματος.  

Για την αποφυγή υποψιών μεροληψίας, παραπόνων και δεδομένου ότι ακόμη δεν γνωρίζουμε κάν τους υποψηφίους, το Τοπικό μας Συμβούλιο, ως υπεύθυνος της καλής χρήσης των ΜΚΔ του Παραρτήματος, θα εφαρμόσει τους εξής κανόνες που πιστεύουμε ότι δεν θα προκαλέσουν δυσάρεστα αισθήματα σε κανένα των συναδέλφων που θα εκτεθούν ως υποψήφιοι προς εκλογήν στο νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ: 

Προτιθέμεθα να αναρτήσουμε:

έχρι ΔΥΟ ανακοινώσεις εκάστου υποψηφίου Μέλους του ΔΣ

-Μέχρι ΤΡΕΙΣ ανακοινώσεις εκάστου υποψηφίου Αντιπροέδρου και 

-Μέχρι ΤΕΣΣΕΡΙΣ ανακοινώσεις εκάστου υποψηφίου Προέδρου του ΔΣ

Οι ανακοινώσεις αυτές πρέπει να συνταχθούν από τον ίδιο τον υποψήφιο και να μας αποσταλούν με πιστοποιημένο μέσο επικοινωνίας (πχ γνωστό σε μας εκ των προτέρων e-mail, Viber κλπ).
Οι αναρτήσεις θα υπογράφονται από το συντάκτη τους και έτσι θα δημοσιεύονται, με ευθύνη του υπογράφοντος για το περιεχόμενό τους.

Κάθε ανακοίνωση που θα πληρεί τις παραπάνω συνθήκες, θα αναρτάται στην Ιστοσελίδα (https://eaasimathias.blogspot.com/ ) του Παραρτήματος και θα αναδημοσιεύεται στην Ομάδα (https://www.facebook.com/groups/459766081029271 ) και τη Σελίδα μας (https://www.facebook.com/eaasimathias ) στο Facebook, όπως και στους λογαριασμούς μας σε Twitter ( @EAAS_HMA ) και την Κοινότητα «Ανακοινώσεις ΤΣ ΕΑΑΣ Ημαθίας» που λειτουργούμε μόνο για τα Μέλη μας και πιστοποιημένους στο Viber.

 

Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος σχεδιάσει να επισκεφθεί το Παράρτημα, θα δημοσιεύσουμε επιπλέον των ανωτέρω, μία ανάρτηση για την αναγγελία της επισκέψεως και μία για τα αποτελέσματα της επισκέψεώς του, όπως θα τις συντάξει και θα μας τις στείλει ο ίδιος, με τον τρόπο και στα μέσα που προαναφέραμε.  

Θα οργανώσουμε, για όποιον υποψήφιο επιθυμεί, ENAspace” («χώρο») στο λογαριασμό μας στο Twitter με ομιλητές τον υποψήφιο και επιλεγμένα μετά από έγκαιρη αίτησή τους Μέλη του Παραρτήματος, σε ιδιαίτερο χρόνο για κάθε υποψήφιο, μετά από συνεννόηση με το ΤΣ.
Η αναγγελία του συμβάντος πρέπει να περιλαμβάνεται σε δημοσιευμένη ανακοίνωση του υποψηφίου, διότι δεν θα γίνει επιπλέον δημοσίευση για το γεγονός, παρά μόνο στο
Twitter μας, ως αναγγελία και υπενθύμιση.
Tospace” θα αναμεταδοθεί και μέσω της σελίδας και την ομάδας μας στο Facebook με σχετικούς συνδέσμους.
 

Το Παράρτημα δεν  θα προωθήσει σε ΜΜΕ της περιοχής μας οποιαδήποτε ανακοίνωση, αφού αυτό αποτελεί ιδία ευθύνη του υποψηφίου. 

Παρακαλούμε για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων υποψηφίων και την με ενέργειές τους ενημέρωσή μας για τα αυθεντικά e-mails και τα τηλέφωνα/Viber αυτών, ώστε να αποφευχθούν δόλιες ενέργειες τρίτων στο όνομα υποψηφίων.

Ένας απλός τρόπος αυθεντικοποίησης των στοιχείων επαφής (e-mail, Viber, τηλέφωνα κλπ) των υποψηφίων, είναι η δια της ΕΑΑΣ ενημέρωσή μας.  

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.