08 Ιουνίου 2023

ΧΡΗΣΗ ΛΑΦ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΕΑΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑΣ

 


Με την υπ΄ αριθμόν 207/17/31-5-2023/01 απόφασή του, το ΔΣ της ΕΑΑΣ τροποποιεί  τον  Κανονισμό Μητρώου Μελών του ως προς τους δικαιούχους εισόδου στις Στρατιωτικές Λέσχες του Στρατού Ξηράς.

Κατόπιν αυτού, οι απόστρατοι Συνάδελφοι οι προερχόμενοι από την τέως Χωροφυλακή (υποχρεωτικώς εγγεγραμμένα Τακτικά Μέλη) αλλά και από την ΕΛΑΣ (προαιρετικώς εγγεγραμμένα Τακτικά Μέλη),  δικαιούνται εισόδου στις Στρατιωτικές Λέσχες του Στρατού Ξηράς χωρίς την καταβολή αντιτίμου και με την επίδειξη του Δελτίου Ταυτότητας Αποστράτου που εκδίδεται από την ΕΑΑΣ καθώς και των μελών της οικογενείας τους εφόσον αυτά είναι εφοδιασμένα με την αντίστοιχη Ενιαία Κάρτα Εισόδου σε Στρατιωτικές Εκμεταλλεύσεις. 

Η ΕΑΑΣ έχει ήδη προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την απάλειψη της συγκεκριμένης απαγορευτικής ένδειξης από τα Δελτία Ταυτότητας Αποστράτου των συναδέλφων προερχομένων από την τέως Χωροφυλακή και ΕΛΑΣ.
Όσοι εκ των παραπάνω συναδέλφων διαθέτουν τέτοιου τύπου ταυτότητες, παρακαλούνται να ζητήσουν την αντικατάστασή τους από τα Παραρτήματα ή την Έδρα της ΕΑΑΣ.

 

 

                                                                                                      Αθήνα, 08 Ιουν 2023
                                                                                                      
                                                                                                     Για το ΔΣ/ ΕΑΑΣ
                                                                                                             Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.