12 Μαΐου 2022

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΑΥΛ έτους 2022

Ανακοινώνουμε ότι σύμφωνα με διαταγή της αρμόδιας Διοικήσεως, για τον παραθερισμό στο ΚΑΑΥΛ κατά το τρέχον έτος, ισχύουν τα κάτωθι:

1. Τα οικήματα διατίθενται στους δικαιούχους κατά την πρώτη ημέρα κάθε παραθεριστικής σειράς, από 08:00 μέχρι 15:00 και από 17:00 μέχρι 20:00Ω.
Σε περίπτωση μη παραλαβής οικημάτων κατά την πρώτη ημέρα κάθε σειράς, αυτά θα διατίθενται σε αναπληρωματικούς, οι οποίοι θα ειδοποιούνται τηλεφωνικά από την Ι ΜΠ/9 ο ΕΓ και θα παραλαμβάνουν τα κλειδιά των οικημάτων την επόμενη.

2. Κάθε δικαιούχος, είναι υποχρεωμένος να παραλάβει το οίκημα ο ίδιος ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο Α' βαθμού συγγένειας, το οποίο δικαιούται να παραθερίσει στο ΚΑΑΥ.
Κατά την παραλαβή των οικημάτων, οι δικαιούχοι να φέρουν μαζί τους μία φωτογραφία ταυτότητας για κάθε μέλος οικογενείας που θα παραθερίσει στο ΚΑΑΥ (ηλικίας άνω των 14 ετών) , για έκδοση Ατομικού Δελτίου Παραθεριστή.

3. Η διάθεση των οικημάτων, γίνεται κατά σειρά απόλυτης αρχαιότητας, κατόπιν έκδοσης νεότερης διαταγής, συνεκτιμώντας τις έγκαιρες ακυρώσεις.

4. Το ύψος του ημερήσιου μισθώματος των οικημάτων για το έτος 2022, καθορίσθηκε σε:
α. Αντγοι: 5,30€.
β. Υπτγοι – Ταξχοι: 4,90€ .γ. Ανώτεροι Αξκοί: 4,40€
δ. Κατώτεροι Αξκοί: 4,10€
ε. Ανθστές – Υπξκοί – ΠΥΣΥ – Συνταξιούχοι Υπάλληλοι – Ορφανικές οικογένειες: 3,70€.

5. Υπενθυμίζεται ότι:
Το μίσθωμα εξοφλείται με την παραλαβή των κλειδιών των οικημάτων, την ημέρα άφιξης.
Η παράδοση των οικημάτων, πραγματοποιείται την τελευταία ημέρα της εκάστοτε παραθεριστικής σειράς και πρέπει να έχει ολοκληρωθεί από τον παραδίδοντα στον Διαχειριστή Οικημάτων του ΚΑΑΥ, μέχρι 18:00 απαρέγκλιτα.
Αιτήματα παράτασης του χρόνου παράδοσης των οικημάτων, δεν θα εξετασθούν.

6. Σε περίπτωση κατά την οποία ο δικαιούμενος δεν μπορεί να παραθερίσει για οποιοδήποτε λόγο στην ορισθείσα γι' αυτόν παραθεριστική σειρά, υποχρεούται να αναφέρει αυτό 15 ημέρες προ ενάρξεως της παραθεριστικής σειράς ή άμεσα (σε περίπτωση αναβολής λόγω έκτακτης ανάγκης), υποβάλλοντας σχετική αναφορά και αφού προηγουμένως για κέρδος χρόνου, ενημερώσει τηλεφωνικά. Διαφορετικά θεωρείται ότι παραθέρισε κανονικά, καταχωρείται σχετική ένδειξη στην καρτέλα παραθερισμού και χρεώνεται τα μόρια παραθερισμού του έτους. 


7. Περισσότερα ΕΔΩ 👈


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.