23 Μαΐου 2022

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΛΑΦ Β-Α-Ν

Ανακοινώνεται ότι από την Τετάρτη 01 Iουνίου 2022 θα λειτουργεί η θερινή Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Bέροιας Aλεξάνδρειας Nάουσας (ταβέρνα - κυλικείο) και από το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 η πισίνα.

Την τρέχουσα θερινή περίοδο στο πλαίσιο της διαρκούς μέριμνας για το προσωπικό αναβαθμίστηκαν οι παρεχόμενες υπηρεσίες όπως παρακάτω:

  • Θα λειτουργήσει χώρος προβολής ταινιών για την απασχόληση των ανήλικων τέκνων κατά τις απογευματινές νυκτερινές ώρες.
  • Επισκευάστηκαν/αντικαταστάθηκαν όλες οι καρέκλες σκηνοθέτη, ξαπλώστρες, ομπρέλες και θα καταβληθεί προσπάθεια προμήθειας επιπλέον εξοπλισμού κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Για τον λόγο αυτό θα υπάρχει μικρή χρέωση όπως και στο ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς για τη χρησιμοποίηση κάθε σετ ομπρέλας στο χώρο της πισίνας, που θα περιλαμβάνει μία (1) ομπρέλα, δύο (2) ξαπλώστρες, μία (1) καρέκλα. Επιπλέον μία (1) καρέκλα και μία (1) ξαπλώστρα ανά ομπρέλα, εφόσον υπάρχει χώρος και δυνατότητα, θα είναι δωρεάν. Ως μέγιστος αριθμός εξυπηρέτησης ανά ομπρέλα καθορίζονται τα πέντε (5) άτομα. Παραπάνω άτομα θα απαιτηθεί να χρησιμοποιήσουν δύο (2) σετ ομπρελών.
  • Θα υπάρχουν δύο (2) τηλεοράσεις με NOVA και COSMOTE TV για παρακολούθηση αθλητικών εκδηλώσεων ή/και ταινιών.

Θα συνεχιστεί η εξυπηρέτηση των δικαιούχων με: 

  • Καφετέρια - μπαρ, ψησταριά, είδη Πρατηρίου.
  • Παιδικά παιχνίδια, πινγκ πονγκ, επιτραπέζια παιχνίδια (σκάκι, τάβλι κλπ).
  • Ασφάλεια λουομένων με ιατρό, ασθενοφόρο και ναυαγοσώστη.

Διευκρινίζεται ότι: 

  • Κάθε δικαιούχος δύναται να εισέλθει στον χώρο της θερινής ΛΑΦ με δύο (2) το πολύ αυτοκίνητα (συμπεριλαμβάνονται οι καλεσμένοι του). Για περισσότερα άτομα απαιτείται τηλεφωνική συνεννόηση/ προέγκριση από τον Δντη της Λέσχης.
  • Στη χειμερινή ΛΑΦ Βεροίας θα λειτουργεί μόνο πρωινές ώρες στο ισόγειο η καφετέρια παιδότοπος.
  • Θα συνεχιστεί η παρασκευή συσσιτίου με ένα (1) μενού, με κατανάλωση αυτού στον χώρο της θερινής ΛΑΦ ΒΑΝ ή παραλαβή αυτού σε πακέτο από τη χειμερινή ΛΑΦ ΒΑΝ ή από το κυλικείο της Μεραρχίας, κατόπιν έγκαιρης ενημέρωσης της ΛΑΦ ΒΑΝ.

Η ασφάλεια των ανηλίκων παραμένει ευθύνη των συνοδών αυτών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.