25 Μαΐου 2022

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΑΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗς ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Η συμφωνία των Πρεσπών απετέλεσε ένα θέμα που απασχόλησε πολύ και με έντονο τρόπο την Ελληνική Κοινωνία, κυρίως λόγω της έντονης πολιτικής υπόστασής του. Το όλο πλέγμα γεγονότων, είναι γνωστό σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βάθος, στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

Η ΕΑΑΣ, σε νεκρό πολιτικά χρόνο, αποφάσισε με ψυχραιμία και περίσκεψη να ενημερώσει τα μέλη της επί του θέματος σε όσο βάθος είναι δυνατόν, μακρυά από κομματικές παρωπίδες, διερευνώντας τη νομικά επιστημονική πλευρά του και αναδεικνύοντας κατά το επιστημονικά δυνατόν όλα τα σημεία της, ισχυρά και ασθενή.

Διοργανώνει λοιπόν, την Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, από 17.00 μέχρι 21.30ω, στο  Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, Επιστημονική Ημερίδα για το αντικείμενο.

Η κίνηση των Μελών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, θα γίνει με λεωφορεία που θα μισθώσει η ΕΑΑΣ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν τηλεφωνικά ή μέσω Viber στον Πρόεδρο του Παραρτήματος, μέχρι το μεσημέρι της 2ας Ιουνίου 2022. 

Δεδομένου ότι θα γίνουν συνδεδυασμένες κινήσεις με γειτονικά παραρτήματα στον άξονα της Εγνατίας, η σειρά δηλώσεως είναι και σειρά προτεραιότητας για συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.