01 Φεβρουαρίου 2023

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΕΑΑΣ 2023. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΣ ΕΑΑΣ, ΑΝΤΓΟΥ εα Μιχαήλ Γουμαλάτσου υπ. αριθ. 1

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ  ΔΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ
ΑΝΤΓΟΥ Ε.Α. ΓΟΥΜΑΛΑΤΣΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

 

                                                              

 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ζήσαμε αλλά και συνεχίζουμε να βιώνουμε μια περίοδο κρίσεων και προβλημάτων, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα σε όλες τις πτυχές της ζωής των εν αποστρατεία συναδέλφων και όχι μόνον.

Τα προβλήματα αυτά χρειάζονται, άμεση, δυναμική, δραστήρια και αποτελεσματική αντιμετώπιση και πιστεύω ότι η ΕΑΑΣ αποτελεί το θεσμοθετημένο εκείνο φορέα, που με κατάλληλη στελέχωση, θα κάνει αυτό που πρέπει να γίνει, όταν χρειάζεται να γίνει, με γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των μελών της.

Κατέρχομαι ως υποψήφιος για τη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ, στις εκλογές της 19ης Φεβρουάριου 2023 και εφόσον εκλεγώ, σε αγαστή συνεργασία με όλα τα μέλη του ΔΣ, θα αφιερώσω τις δυνάμεις μου για την ποιοτική και αποτελεσματική αναβάθμιση της Ενώσεως, μιας Ενώσεως που θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα όλων ανεξαρτήτως των μελών της, αλλά και που μαχητικά θα διεκδικεί τα νόμιμα αιτήματα όλων των στελεχών.

Αγαπητέ συνάδελφε τελειώνοντας θα ήθελα να σου μεταφέρω μερικές σκέψεις μου για το κορυφαίο αυτό γεγονός των προσεχών εκλογών της ΕΑΑΣ τις οποίες κρίνω ως τις πιο κρίσιμες για το μέλλον και την συνέχιση ύπαρξης της. Όποιος εκτίθεται στη διαδικασία επιλογής του με ψηφοφορία σε ένα Θεσμό τον οποίο έχουν τιμήσει επιφανή και άξια στελέχη των ΕΔ θα πρέπει το έργο του επειδή η προσφορά του είναι εθελοντική να το υπηρετεί και όχι να τον εξυπηρετεί, να το πονά και να το αγαπά και όχι να το μάχεται και να το λοιδορεί, να ενεργεί για το κοινό καλό και όχι για ίδιο όφελος η να το χρησιμοποιεί ως βατήρα για εκπλήρωση άλλων στόχων.

 

                                                                            

                                                                                                 Με τιμή

                                                                                      Μιχαήλ Γουμαλάτσος

                                                                                               Αντγος εα

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΣ Ημαθίας:
Η παρούσα δημοσιεύεται στο πλαίσιο που αποφάσισε το ΤΣ του Παραρτήματος και δημοσιεύθηκε ΕΔΩ👈
 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.